fbpx Skip to main content

Kotoisa-palvelupaketit

Kotoisin-paketti 4 %

Markkinointi:
Etuovi.com
Kotoisa.fi
Facebook
Instagaram

Esittelyt:
Yksityisesti tai yleisesittely, sovitaan yhdessä.

Esite:
Käytän sähköisiä esitteitä, jolloin asiakas saa sen suoraan näytöltä esitteen meiliinsä.

Pohjakuva:
2D-pohjakuva

Muuta:
Hankin kaikki kotisi myyntiin tarvittavat asiakirjat.

Laadin kauppakirjan huolellisesti ja Hyvää Välitystapaa noudattaen.

Kaupantekotilaisuuden järjestämisen ja kaupanvahvistajan tilaamisen.

Kaupoilta lähdetään hyvillä mielin pienen lahjan kanssa.

Käytössäsi on sähköisen allekirjoituksen mahdollisuus.

Mahdollisuus Dias kauppaan.

Kotoisin-paketti. Palkkio 4,0 % (sis. Alv 24 %) 

Alla olevat palvelut kauttani, nämä palvelut maksetaan suoraan palvelun tuottajalle.

Valokuvaus:
Ammattikuvaaja kuvaa kotisi ja nettiin tulee max 40 valokuvaa. Hinta 300 euroa. (sis.alv.24%)

Video:
Videolla kotisi sekä sen ympäristö saadaan esille paremmin kuin pelkillä valokuvilla. Kuvat+video paketti=450 euroa. ( sis.alv.24%)

Ilmakuvaus
Jos kotisi on rannalla tai paikka on todella iso voi drone kuvaus olla silloin hyvä vaihtoehto. Hinta sovitaan erikseen.

Siivous:
Arjen keskellä voi joskus olla tarpeen, että kotisi laitetaan myyntikuntoon ammattisiivoojan avulla. Hinta 37 euro/tunti. ( sis.alv.24%)

Ikkunanpesu
Varsinkin ison talon ikkunoiden pesu voi tuntua joskus työläältä, mutta sillä on iso merkitys myyntitilanteessa. Hinta 37 euroa/tunti ( sis.alv.24%)

Myyntikuntoon laitto vai stailaus:
Kotoisa LKV:ssä stailaus suoritetaan pääsääntöisesti oman kodin huonekaluilla ja tekstiileillä sekä pienillä sisustustavaroita. Hinta neuvotellaan aina erikseen.

Kotoisa-paketti 3,5 %

Markkinointi:
Etuovi.com
Kotoisa.fi
Facebook

Esittelyt:
Yksityisesittelyt tai yleisesittelyt, sinä päätät.

Esite:
Käytän sähköistä esitettä ja lähetän sen asiakkaalle suoraan meiliin.

Pohjakuva:
2D-pohjakuvan.

Muuta:
Hankin kaikki kotisi myyntiin tarvittavat asiakirjat.

Laadin kotisi kauppakirjan huolellisesti ja Hyvää Välitystapaa noudattaen.

Hoidan kaikki kauppaan liittyvät toimenpiteet kuten kaupantekotilaisuuden järjestämisen.

Kaupoilta lähdetään aina pois hyvillä mielin pienen lahjan kanssa.

Minulla on mahdollisuus käyttää sähköistä allekirjoitusta.

Mahdollisuus sähköiseen kauppaan.

Kotoisa-paketti. Palkkio 3,5 % (sis. Alv 24 %)

Tämä paketti koskee VAIN rivi- tai kerrostalohuoneistoja!

Alla olevat palvelut kauttani joiden lasku maksetaan suoraan palvelun tuottajalle. 

Valokuvat:
Ammattivalokuvaaja ottaa kodistasi valokuvat, max 25 valokuvaa. 250 euro ( sis.alv.24%)

Siivous:
Arjen keskellä voi joskus olla tarpeen, että kotisi laitetaan myyntikuntoon ammattisiivoojan avulla. Hinta 35 euro/tunti. ( sis.alv.24%)

Ikkunanpesu
Varsinkin ison talon ikkunoiden pesu voi tuntua joskus työläältä, mutta sillä on iso merkitys myyntitilanteessa. Hinta 35 euroa/tunti ( sis.alv.24%)

Myyntikuntoon laitto vai stailaus:
Kotoisa LKV:ssä stailaus suoritetaan pääsääntöisesti oman kodin huonekaluilla ja Minna tuo vain tekstiilejä ja pieniä sisustustavaroita. Useimmiten asiakas saa kodin itse myyntikuntoon, mutta tarvittaessa käytämme Minnan palveluita.

Hinta neuvotellaan aina erikseen.

Kosteusmittaus:
Joskus on hyödyllistä tehdä kosteusmittaus etukäteen, kaiken varalta.

Ostotoimeksianto

Mitä jos sitä oikeaa kotia ei vain löydy, vaikka päivästä toiseen odotat innolla vahtiviestejä? Se jokin vain puuttuu kaikista tarjolla olevista kodeista. Paljon kivoja koteja, mutta sijainti on väärä tai päinvastoin. Liian pieni tai liian kallis, etkä ole ihan varma taloyhtiöstäkään.

Kerro minulle missä tulevan kotisi pitäisi sijaita ja millainen tämän unelmien kodin tulisi muuten olla. Juodaan kahvit yhdessä ja tehdään Kotoisa Ostotoimeksianto, niin minä teen toiveistasi totta. Käydään yhdessä läpi kaikki tärkeät asiat, jotka sinä kodiltasi haluat. Kerrot mikä on hinta, jonka olet valmis siitä maksamaan ja kirjaamme tämän kaiken ylös.

Ostotoimeksiannossa palkkion maksat sinä, mutta vain siinä tapauksessa, että olen löytänyt sinulle toiveitasi vastaavan kodin. Olen taatusti saanut neuvoteltua hinnan niin, että olet säästänyt kaiken vaivan ja ajan lisäksi myös palkkion hinnan. Eli jos en löydä sinulle kotia, et myöskään maksa mitään!

Palkkio: osakehuoneistoissa 3 % (sis. alv) ja kiinteistöissä 3,5  % ( sis. alv)

Kotoisa Ostotoimeksianto sisältää:

 

 • etsin sinulle koteja, jotka eivät ole vielä markkinoilla
 • käyn tutustumassa niihin etukäteen paikan päällä
 • haastattelen myyjän
 • tutustun asiakirjoihin
 • mainostan kotoisa.fi-sivulla
 • teen markkinointia Instagramissa
 • soitan sinulle jokaisesta kontaktista
 • sovin yhteisen käynnin asuntoon
 • laadin kauppakirjan sekä hoidan kaikki kaupantekoon liittyvät käytännön järjestelyt

Kotoisa-lisäpalvelut

Stailaus

Kodin myyntiin vaikuttavat monet eri asiat ja koko myyntiprosessi on monen asian summa. Silloin kun myydään omaa rakasta ja tärkeää kotia, niin asiaan liittyy paljon tunteita ja monenlaisia muistoja.

Kodin myynti tilanteessa, pitää hetkeksi asettua katselemaan asiaa ulkopuolisin silmin, lähinnä ostajan näkökulmasta. Ostajalle tärkeintä on sijainti, joka on ainoa asia jota ei voi muuttaa. Kotiin on kertynyt rakkaita esineitä, mutta myyntiä varten niitä on syytä karsia pois.

Stailauksella ei voi saada isompaa hintaa markkinoilta kuin mitä ostajat ovat valmiita maksamaan. Minnan myyntistailaus auttaa jäsentämään tyhjää tilaa tai selkeyttämään asukkaan kalustamaa kotia. Pääasiassa stailaus toteutetaan asiakkaan omilla huonekaluilla ja omilla tavaroilla.

Ammattilaisen on helpompi nähdä, mitkä kohdat kaipaavat kohennusta, ja miten asukasta palvellut sisustus saatetaan myyväksi kokonaisuudeksi. Usein sopivaan lopputulokseen päästään myyjän tavaroiden uudelleenjärjestelyllä.

Stailaus suunnitellaan asunnon mahdollista kohderyhmää silmälläpitäen; halutaanko tiloihin lapsiperheen tuntua vai varttuneelle parille sopivia ratkaisuja. Kodin omien kalusteiden lisäksi sisustuksessa käytettävät tuotteet tulevat Studio Kukan varastosta, ja tarvittaessa Minna hankkii juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut. Kodin stailauksen tarkoituksena on, että ostajan on helpompi hahmottaa asunto omaksi kodikseen.

Kotoisa LKV:n stailauksen tarkoitus ei ole peittää mahdollisia epäkohtia tai luoda vääriä mielikuvia.

 

Vuoden 2019 Markkinoija!

Myyntisiivous

Joskus asunnon myyminen on haastavaa lapsiperheessä ja varsinkin silloin, kun asunnossa pidetään esittelyitä. Kodin ostaminen on kuitenkin niin iso asia, ettei sitä ihan pelkästään netin kautta vielä tehdä, vaikka 3D-mallinnoksia onkin saatavilla.

Kodin ”tuntua” ei vaan voi netin kautta välittää. Myyjän on kuitenkin tarkoitus saada kodistaan oikea hinta, joten siisti koti on kaiken A ja O. Jokainen voi asua kotonaan miten haluaa, ja siisteys on eri ihmisille eri asia, mutta asuntoesittelyssä ihmisten mielikuvaa muokkaavat monet asiat.

Yleisesti asunnossa kannattaa kerätä kaikki ylimääräinen tavara pois näkyviltä. Lapsiperheissä lelut omiin paikkoihin ja huoneet järjestykseen. Kaappeja ja hyllyjä ei kannata alkaa sen kummemmin järjestelemään, pidä kuitenkin mielessä, että näytöllä ihmiset kurkkivat myös kaapistoihin.

Näyttöä ennen kannattaa myös tuuletella asuntoa ja aukoa ikkunaverhoja. Näin asunnon parhaat puolet saadaan kivasti esiin luonnonvalon avulla.

Jos et halua käyttää omaa aikaasi kiireisen arjen keskellä siivoukseen, suosittelen palkkaamaan tähän ammattilaisen, joka hoitaa asuntosi näyttökuntoon.

Ammattilaiselta voi tilata joko pika siivouksen tai sitten ihan kunnon suursiivouksen ja kaikkea siltä väliltä. Jätä vaikka ikkunan pesu ammattilaiselle ja siivoa muuten itse tai toisin päin, sinä päätät. Joka tapauksessa siisti ja puhdas asunto on aina houkuttelevampi ja varmasti edistää myös sinun kotisi myyntiä!

Reija Suomento on koonnut muutamia vinkkejä nopeaan siivoukseen, jossa ei tarvitse vielä kuurata lattiasta kattoon:

 

 • Imuroi ja moppaa lattiat ja käy samalla läpi jalkalistat, varsinkin valkoisissa listoissa pöly näkyy hyvin.
 • Piilota kaikki ylimääräiset sähköjohdot.
 • Pyyhi pölyt koko asunnosta: kaikki pöydät, hyllyt, koriste-esineet, taulujen listat, väliovien listat. Tosin kuvauksia varten on syytä karsia tavaroita muutenkin minimiin.
 • Pese peilit ja pyyhi valonkatkaisimet, ovenkahvat sekä jäljet väliovista, lapsiperheessä niitä voi olla missä vain. Muista myös ne kaikki liukuovikaapit joissa on peiliovet.
 • Vaatekaappiin kannattaa kurkistaa itse sen verran, etteivät vaatteet tipu syliin, kun oven aukaisee. Usein naiset katsovat millaiset säilytystilat ovat.
 • Keittiössä pyyhitään tasot, välitiloista näkyvät roiskeet, kaappien ovet ja kahvat, kodinkoneet, lavuaari ja hana. Kiiltävät ja puhtaat kodinkoneet, hanat sekä altaat antavat huolitellun vaikutelman. Varsinkin kuvausta varten ne on syytä olla kiillotetut. Miehet kurkistavat usein allaskaappeihin ja he ovat usein kiinnostuneita viemäreistä, joten tämä kannattaa ottaa huomioon keittiössä. Roskat on syytä viedä ulos ja siivota samalla koko kaappi. Usein keittiö on paikka, joka ratkaisee asunnon ostamisen.
 • Wc:ssä pestään pönttö, pöytätasot, hyllyt, kaapistot, lavuaari ja hana sekä peilit. Mikäli seinät ja lattiat ovat laattaa, kannattaa katsoa nurkat huolellisesti. Kiiltävät pinnat antavat huolitellun vaikutelman.
 • Imuroi ja pese saunan sekä pesutilan lattiat, huomioi, että märkää lattiaa ei voi imuroida. Harjapesulla saat raikkaamman tuloksen, pese ja kiillota suihku sekä hanat, pese lasiseinät ja ovet. Saat seinät kauniiksi pesemällä ne kunnolla kalkinpoistoaineella sekä harjalla ja kuivaamalla ne hyvin. Huomioi nurkat ja ikkunan vierustat ja lattiakaivot. Pesutilat ovat keittiön kanssa monelle tärkeimmät paikat ostamista mietittäessä, sillä remontit niihin ovat kalliita.
 • Puhtaat ikkunat luovat hyvän vaikutelman.

Valo- ja videokuvaus

Valokuva on myynnin ikkuna

Kännykällä saa hyviä kuvia, järjestelmäkameralla saa hyviä kuvia, mutta jos kuvan ottajalla ei ole “kuvaussilmää” tai linssi on täynnä sormenjälkiä, mikä on tulos? Epätarkkoja kuvia, joissa kuvan rajaamisesta ei ole tietoakaan. Olen nähnyt esittelykuvia, joissa kesämökki näyttää liukuvan järveen, mökki kun oli kuvattu epähuomiossa kallellaan.

Hyvät, selkeät kuvat kodistasi ovat tärkein lenkki kaupankäynnin aloittamiseen. Ne luovat ostajalle turvallisen ja kotoisan mielikuvan asunnosta, jota ollaan myymässä. Meidän mielestämme tämän päivän kiinteistövälityksessä pitää käyttää vain ammattimaisesti otettuja valokuvia, koska ne luovat kodistasi ensivaikutelman ostajaehdokkaille. Me tarjoamme sinulle hyviä kuvia, iloista ilmettä ja kotoisaa tunnelmaa.

Käytä siis Kotoisa LKV:n kuvapalvelua, niin kotisi kuvat ovat kohdallaan.

Antero Lynne, kuvaaja 

Video on totta

 

Videon suurin vahvuus on totuus. Se, mitä video näyttää, on sellaista todellisuudessakin. Videota on hyvin vaikeaa manipuloida.

Videon toinen tärkeä elementti on ääni. Videossa välittäjä voi kertoa kodistasi ja siihen voidaan lisätä kotoisaa tunnelmamusiikkia. Videolla kerromme tarinan kodistasi. Nykyisin kaupankäynnin yksi tärkeä elementti onkin tarinoiden kertominen ja siksi tämä kannattaa hyödyntää kotisi myynnissä. Kerromme tarinan kodistasi: mikä on se juttu juuri sinun kodissasi, kuinka ihanalla paikalla se sijaitsee tai millaisia mukavia muistoja siitä on.

Videotekniikka on kehittynyt valtavasti: kuvaamme taivaalta käsin pienoishelikopterilla tai otamme vedenalaiskuvia uima-altaasta, unohtamatta perinteistä videokuvausta. Kun käytämme oikein näitä kaikkia mahdollisuuksia, saamme filmistä mielenkiintoisen kokonaisuuden. Katsojat pääsevät oikeasti näkemään kotisi, johon kannattaa tulla tutustumaan, mitään salaamatta tai mitään siihen lisäämättä. Aitoa ja rehellistä!

Kotoisa LKV tarjoaa sinulle videokuvauspalveluja. Teemme kodistasi videon, jonka saat myöhemmin muistoksi.

Antero Lynne, kuvaaja

Remontit

Asuntoa myytäessä voi edellisestä remontista olla kulunut jo aikaa. Suurta remonttia ei kannata alkaa tekemään myyntiä varten, koska ostajalla voi olla materiaalien suhteen hyvinkin erilainen maku.

Viimeistely ja pikku fiksaus voi kuitenkin olla paikallaan. Ainakin ne kuuluisat listat on hyvä viimeistään tässä kohtaa kiinnittää paikoilleen.

Mikäli itsellä ei ole mahdollisuutta remonttiin, kannattaa tässäkin turvautua ammattilaiseen ja Katjalta saa siihen hyviä vinkkejä.