fbpx Skip to main content

Miksi valita yksityinen kiinteistönvälitystoimisto isomman ketjun sijasta tai onko yrityksen koolla edes merkitystä? Sinä päätät sen, mutta minä myyn koteja en kohteita.

Kotoisa LKV on yksityinen ketjuista ja pankeista riippumaton kiinteistönvälitystoimisto ja se on yhtä kuin minä itse. Eli joudun itse seisomaan kaiken sen takana mitä nettisivuillani markkinoinnista ja palvelusta luvataan. Eli ne eivät ole mainostoimistojen keksimiä sloganeita, jotka perinteisesti ovat:

Totta vai tarua?

  • ”Meillä on nopeimmat myyntiajat” – Asiaa ei ole virallisesti missään koskaan tutkittu!
  • ”Meillä on ammattitaitoisimmat välittäjät” – Isoissa ketjuissa on töissä kymmeniä tai satoja välittäjiä, niin suurempi todennäköisyys on saada kokematon välittäjä!
  • ”Yhteismyynti ja kaikki myy kaikkien kohteita.” – Ala on pelkästään provikka palkalla ja kaikki pitävät kynsin hampain kiinni vain omistaan, lisäksi kukaan ei tiedä kohteista kunnolla mitään, kun kukaan ei ole oikeasti vastuussa niistä!
  • ”Nostetaan asunnon arvoa” – Ostaja määrittelee millä hinnalla se asunnon ostaa eikä pienillä vippaskonsteilla asunnon arvoa nosteta!
  • ”Meillä on markkinoiden laadukkaimmat kuvat” – Suurin osa pienistä toimistoista käyttää ammattikuvajaa, joten kuvat ovat yhtä laadukkaita melkein kaikilla.
  • ”Vanha ja tunnettu brändi” – Brändi ei koskaan välitä asuntoa, vaan takana on aina ihminen, yksi kiinteistönvälittäjä!
  • ”Luotettavin välitystoimisto” – Asiaa ei ole koskaan tutkittu, eikä taida olla mittaria millä se voitaisiin mitata!
  • ”Välittäjämme arvioivat asuntosi hinnan oikein” – Kaikki ammattitaitoiset välittäjät tekevät niin!

 Pienellä samat palvelut!

Yhteistyötä ammattilaisten kanssa

Mitä muuta asiakas saa 

Tämän lisäksi saat myös virallisen tarjouksen toimeksianto käynnistä, jossa myös sinulle jää mustaa valkoisella siitä mitä on sovittu. Eli se mitä luvataan, niin myös pidetään! En koskaan lupaa ”varmoja” asiakkaita, sillä olisi aika iso riski luvata koti jonkun toisen puolesta. Yleensä asiakas vaihtaa kiinteistönvälittäjää juuri siitä syystä, kun ensin luvattiin vaikka mitä ja sitten ei neljään kuukauteen edes muistettu soittaa. Tämä on useimmiten myös nakertanut myyjän luottamusta kaikkiin niihinkin jotka, hoitavat työnsä kunnolla.

Isoissa ketjuissa on varaa tehdä markkinointia tietenkin isosti, mutta pienessä toimistossa sekin on pakko tehdä vain tehokkaasti. Eli sellaista markkinointia, mitä tehdään vain kilpailijoille ei pienillä ole varaa.

Vastuu omasta työstä

Pienessä yrityksessä yrittäjä on vastuussa omasta työstään, aina. Isossa ketjussa muutama myymättä jäänyt asunto ei haittaa yritystä, mutta pienessä yrityksessä sekin on toisin. Koska yrittäjä tietää myös kaikki kulut, niin intressit myydä on myös kovemmat. Ainakaan itselläni ei työaika ole pelkästään virastoaika.

Henkilökohtainen palvelu

Kotoisalla jokaista asiakasta, olipa kyseessä sitten myyjä tai ostaja, palvellaan henkilökohtaisesti ja suurella sydämellä. Tunnen asiakkaani ja toimii heidän parhaakseen. Lisäksi saan suurimman osan asiakkaista suosittelujen perusteella, jolloin vastuu on oikeasti suuri.

Kaikenlaiset kodit myyntiin

Osa haluaa profiloitua tietyn tyyppisten kohteiden myyjiksi, mutta joskus se kertoo myös ammattitaidosta, sillä osakehuoneistojen myynti ei vaadi samalla tavalla osaamista kuin omakotitalojen myynti. Se on kuitenkin vastuullista, sillä välittäjän täytyy tietää mitä tekee ja millaisia koteja myy.  Minulle kelpaavat kaikenlaiset kodit myyntiin, sillä koti on tärkeä paikka kaikille, oli sen rahallinen arvo mikä tahansa.

Itse en ota myyntiin koskaan esim. saarikohteita, sillä minä en Silja Serenadea pienempiin veneisiin mielelläni mene. En ota myöskään maa- tai metsätiloja, joissa on paljon metsää ja erilaisia rakennuksia. Hallit ja isot liiketilat eivät myöskään ole minun listoillani. Tiedän kuitenkin näihin kaikkiin aina hyvät ja luotettavat kollegat, joiden käsiin hommat voi luottaa!

– pieni toimisto – iso palvelu –