Omakotitalo

Lokinpolku 6

Huoneet 4h + k + rt + th + khh + vh + kph + s + 2 wc + at + ak + v
Velaton hinta 189 000 €
Rakennusvuosi 1984
OTETAAN VAIHDOSSA KERROS TAI RIVITALOKOTI!
ASUNNON EI TARVITSE OLLA VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA! 

AUTOTEHTAALLE AJAA 35 MINUUTTIA!

Tämä hyvin pidetty erittäin siisti koti sijaitsee reilun kilometrin päästä Taivassalon keskustasta. Koti on kuin tehty lapsiperheelle joka etsii rauhallista paikkaa asumiseen ja elämiseen. Koulut ja päiväkoti ovat lähellä ja oma pihapiiri on turvallinen leikkipaikka lapsille. Kivetetty piha tekee ympäristön kauniiksi, mutta myös helpoksi hoitaa. Takapihalle saa kunnollisen kesäpihan ja sateelta pääsee lappeen alle suojaan. Tontilla on puuvarasto ja jos perheessä on kaksi autoa, niin molemmille löytyy omat paikat.

Pesutilat ja sauna on uusittu viime vuonna ja kodinhoitohuoneen lattiat sekä kalusteet on vaihdettu samalla kertaa, samoin pienempi wc. Pientä luksusta on ihana kylpyamme ja ikkuna pesuhuoneessa. Kodinhoitohuoneeseen on kulku keittiön kautta ja siellä on oma vaatehuone, joten tilaa vaatteille ja tavaroille löytyy reilusti. Takkahuoneesta on purettu vanha alkuperäinen takka pois, ja sen tilalle on laitettu uusi varaava Varma Uunin tulisija. Kun kaikki on yhdessä tasossa, niin se helpottaa monta arkista asiaa, kuten siivoamista.

Voi sanoa, että tässä kodissa on neliöitään enemmän tilaa, sillä kaikki toiminnot on suunniteltu järkevästi. Tuulikaapista tullaan isoon eteiseen, jossa on säilytystilaa ulkoilu vaatteille ja erilaisille harrastus välineille. Kolme makuuhuonetta jää talon keskelle ja todella iso olohuone avautuu kauniisti pariovien takaa. Olohuoneessa on ajan hengen mukaan isot ikkunat, joista tulee kauniisti luonnon valo sisään. Tyypillisiä 80-luvun asioita talon sisustuksessa löytyy mm. kaaret, mutta älä annan sen häiritä, loppujen lopuksi aika pienillä asioilla saat talosta oman näköisen. Liukuovikaapistot, katon maalaaminen valkoiseksi sekä oman maun mukaiset tapetit ovat pieniä asioita siihen nähden, että talossa on isot asiat kunnossa. Sinun ei tarvitse murehtia katosta, salaojista tai julkisivusta, ei autotallin rakentamisesta tms. isommasta, joten älä ihmeessä jätä tulematta pienten asioiden takia, vaan näe kokonaisuus. Pesutilat, sauna ja kodinhoitohuone on kunnossa ja jos männyn värinen puu ei miellytä, niin sen saa maalattua helposti. Lapsiperheessä myös kaksi wc:tä on asia mitä arvostaa.

***************
Tämän talon top5:
* helppo hoitoinen, rauhallinen ja kiva tontti
* autokatos sekä autotalli
* yhden tason talo
* ei pakollisia isoja remontteja
* hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan

Jos sinusta tuntuu, että teidän lapset voisivat juoksennella tämän talon huoneissa ja taaperrella pihalla, niin soita ja sovi esittely 040 835 0770/ Ville tai meilaa milloin vain ville@kotoisa.fi. Voit soittaa myös 040 7497626/Tupu!

Jos tarvitset oman kodin myyntiin ammattilaisen apua, niin autamme sinua tässä asiassa mielellämme!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTaivassalo
Postinumero23310
AlueKeskusta
Huoneet4h + k + rt + th + khh + vh + kph + s + 2 wc + at + ak + v
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala120.0m²
Kokonaispinta-ala192.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOstajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1984
Käyttöönottovuosi1984
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta189 000 €
Myyntihinta189 000 €
Neliöhinta1 575 €/m²
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna remontoitu syksyllä 2017. Uusi sähkökiuas laitettu myös syksyllä 2017.
Asuntoon kuuluuMatontamppausteline Kiinteät valaisimet Pakastin Murtohälytin
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäIlmalämmitys, ilmanlämmitys kone uusittu 2015.
Kohde Etuovessa9798503