Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Köydenpunojankatu 14
c/o Logomo Byrå

20100 Turku

Asemakatu 6
c/o Nikolainkulma
40100 Jyväskylä

Y-tunnus: 2775492-9

Turku

Tupu Utriainen
Kiinteistönvälittäjä LKV,LVV,KiAT
040 749 7626
tupu(at)kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Olen Kotoisa LKV:n yrittäjä ja laillistettu kiinteistönvälittäjä eli LKV, sen lisäksi olen suorittanut KiAt tutkinnon Markkinointi Instituutissa 2009. Olen suorittanut myös yrittäjän ammattitutkinnon sekä yritys johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Minulla työ ja vapaa-aika on sulassa sovussa sekaisin, mutta koska olen varustettu iloisella ja positiivisella asenteella, ei se ole elämääni haitannut. Mieheni on isännöitsijä joten meillä puhutaan kodeista paljon, ja entisenä yrittäjänä hän on myös paras sparraajani.

Rakastan ruuanlaittoa ja olen keskivertoa parempi kokki ja jaan sivulla sinulle välillä hyväksi havaittuja reseptejä. Vesijuoksu on minulle sopiva liikuntalaji, sillä välineet kulkee autossa kassissa ja voin pulahtaa kesken päivän uimahalliin. Hektinen työ tarvitsee myös vastapainoa sekä rauhoittumista, ja joogasta on tullut vuosi vuodelta tärkeämpi osa elämääni. Konsertit, teatteri ja elokuvat ovat meillä yhteisiä harrastuksia. Asun maalla omakotitalossa isännöitsijä mieheni kanssa, joten minulla on apu lähellä kun taloyhtiön papereita tutkitaan.

Piia Järvinen
LKV,LVV, KiAT
040 668 2088
piia@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Piia on iloinen ja positiivinen nuori nainen, jolle asiakkaiden kodit ovat tuttuja paikkoja, sillä hän on ollut yhdeksän vuotta siivousalan yrittäjä.  Piian perheessä on yrittäjänä toimiva mies, sekä kaksi alle kouluikäistä lasta ja he asuvat omakotitalossa. Piia on suorittanut myös KiAt tutkinnon ja sai LKV kokeen läpi ensi yrittämällä. Piia liikkuu paljon ja tanssi on hänen lempiharrastuksensa.

Jyväskylä

Chargit Saukkonen, Jyväskylä
asunnonmyyjä

040 534 2186
chargit@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Olen myynnin ammattilainen vuosikymmenien ajalta myös esimiestasolla.
Olen myynyt itse ja kouluttanut lukuisia myyjiä. Myynti on se mitä rakastan ja onnistumiset palkitsee aina.

Elämänkokemusta on kertynyt ison perheen, uusioperheen ja lastenlasten kautta. Arkeeni kuuluu avomieheni rakennusalalta eli taloteknisiin asioihin saan paljon apuja häneltä. Minulta löytyy myös pari koiraa ja kissa, joiden kanssa paljon puuhailen.

Jos haluat välittäjän, joka aidosti haluaa päästä parhaaseen lopputulokseen, niin olen käytettävissäsi.

Reima Rasinaho, Jyväskylä

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, ITS
041 458 9205
reima@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Asuntokauppaan ja sen rahoitukseen liittyy aina monenlaisia kysymyksiä. Asuntokaupat ovat arvoltaan suuria, joihin liittyy paljon lainsäädäntöä ja muuta huomioitavaa. On tärkeää, että sellaisen kaupan hoitaa alalle koulutettu ja kokenut ammattilainen. Olen kokenut ja luotettava kumppani asuntokauppoihin. Hoidan asunto-osakkeen tai kiinteistön myynnin sekä kaupan järjestelyt huolellisesti.

Minulta saa neuvoja myös asuntokauppaan liittyvissä muissa asioissa. Kauppojen tuloksena sekä myyjän että ostajan tulee olla tyytyväinen hintaan ja kaupankäynnin tapaan. Asiantuntemukseni ja kokemukseni kiinteistöalaan liittyvissä vaativissa tehtävissä takaavat molemmille osapuolille parhaat ja turvalliset asuntokaupat. Asiakaspalvelussa pyrin aina erinomaisuuteen ja olen asuntomyyjä, joka tietää asioista enemmän.

Olen toiminut myös isännöitsijänä ja ammattipätevyyksinä isännöitsijän toimeen olen suorittanut isännöitsijän ammattitutkinnon sekä ammatti-isännöitsijän ITS tutkinnon ja koulutuksen. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus ammatti-isännöitsijän tehtävissä. Toimintaa tukevina koulutuksina minulla ovat lisäksi taloushallinnon ja yrittäjyyden ammattipätevyydet. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit mukaan lukien verkostoni on kasvanut laajaksi. Työskentelytyylini on asiallinen, tunnollinen ja tarkka.

Työn ohessa ykkösharrastuksia ovat vesiliikunta ja kuntosali. Pidän myös ruoanlaitosta perinteisen gastronomian tapaan. Kulttuuri ja matkustelu osaltaan kiehtovat ja avartavat näkemyksiä. Lohta käyn soutamassa Norjassa tai Tenolla aina mahdollisuuksien mukaan.

Uusikaupunki

Ville Laurell, Uusikaupunki
asunnonmyyjä, remontointi

040 835 0770
ville@kotoisa.fi

Lue lisää minusta

Villelle talot ja asunnot ovat tulleet tutuiksi rakennushommien kautta johon hänellä on myös koulutus. Hänellä on maalausalan yritys, mutta Villellä onnistuu myös laatoitukset sekä pienet pintaremontit.  Tästä on todella paljon hyötyä tässä työssä. Ville suorittaa KiAT tutkintoa Markkinointi Instituutissa ja keväällä edessä on LKV koe. Ville tuntee Uudenkaupungin kuin omat taskunsa, sillä se on hänen kotikaupunkinsa. Urheilullinen nuori mies pelaa jääkiekkoa ja hänet valittiinkin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi, joten Villen kanssa voit vaihtaa ajatuksia vaikka NHL pelaajista.