fbpx Skip to main content

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Tupu Utriainen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
040 749 7626
tupu(at)kotoisa.fi

Y-tunnus: 2775492-9

Olen Kotoisa LKV:n yrittäjä ja laillistettu kiinteistönvälittäjä eli LKV, sen lisäksi olen suorittanut KiAT-tutkinnon Markkinointi-instituutissa 2009. Olen suorittanut myös yrittäjän ammattitutkinnon sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Minulla työ ja vapaa-aika ovat sulassa sovussa sekaisin, mutta koska olen varustettu iloisella ja positiivisella asenteella, ei se ole elämääni haitannut. Mieheni on isännöitsijä, joten meillä puhutaan kodeista paljon. Entisenä yrittäjänä hän on myös paras sparraajani.

Rakastan ruuanlaittoa ja olen keskivertoa parempi kokki. Vesijuoksu ja jooga ovat minulle sopivia liikuntalajeja, Välineet kulkevat autossa kassissa ja voin pulahtaa kesken päivän uimahalliin. Hektinen työ tarvitsee myös vastapainoa sekä rauhoittumista ja joogasta on tullut vuosi vuodelta tärkeämpi osa elämääni. Konsertit, teatteri ja elokuvat ovat meillä yhteisiä harrastuksia. Asun maalla omakotitalossa isännöitsijämieheni kanssa, joten minulla on apu lähellä, kun taloyhtiön papereita tutkitaan.