Skip to main content

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Tupu Utriainen
Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja
LKV, LVV, KiAT, JYEAT
040 749 7626
tupu.utriainen@remax.fi

RE/MAX Ainoa/ Villarinkatu 5, 20320 Turku

Kotoisa LKV, Y-tunnus: 2775492-9

Olen yrittäjä sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä eli LKV, sen lisäksi olen suorittanut KiAT-tutkinnon Markkinointi-instituutissa vuonna 2009. Olen suorittanut myös yrittäjän ammattitutkinnon sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Minulla työ ja vapaa-aika ovat sulassa sovussa sekaisin keskenään. Olen kuitenkin varustettu iloisella ja positiivisella asenteella, joten se ei ole elämääni haitannut. Mieheni on isännöitsijä, joten meillä puhutaan kodeista paljon, joten minulla on apu lähellä, kun taloyhtiön papereita tutkitaan.

Rakastan ruuanlaittamista ja olenkin keskivertoa parempi kokki. Jooga ja meditointi tasapainottavat elämääni ja päiväni alkavat useimmiten näillä.

Joskus voin piipahtaa kesken päivän uimahallissa, sillä välineet kulkevat autossa kassissa eikä haittaa missä päin uimahalli sattuu olemaan.

Konsertit, teatteri ja elokuvat ovat meillä yhteisiä harrastuksia. Teen myös vapaaehtoistyötä, sillä koen että olen saanut paljon, niin silloin voin myös antaa takaisin jotain.

Asun maalla omakotitalossa, joten puuhaa riittää. Olen muuttanut 26 kertaa ja kahdeksan kertaa paikkakuntaa, joten minulta saa myös muutto vinkit.