fbpx Skip to main content

Hinta-arvio 0 €

Kodin myyminen on elämäsi suurimpia kauppoja, mutta rahan lisäksi kotiin liittyy muutakin: muistot iloineen ja suruineen. Kun olet tehnyt myyntipäätöksen, annan sinulle maksuttoman hinta-arvioinnin kodistasi. En ehkä anna korkeinta hinta-arviota, eikä välityspalkkio ole markkinoiden halvin, mutta oikean hinnan määrittäminen heti alussa on tärkeä seikka, sillä se vaikuttaa myynti aikaan.

Minulle voi soittaa viikonloppuisin sekä iltaisin, ja vastaan sähköpostiin aina saman päivän aikana. Testaa vaikka ja ylläty positiivisesti!

Hinta-arvio 0 €. 

Tästä pääset lainalaskuriin ja voit suunnitella tulevan kotisi asioita eteenpäin.

Kun olet päätöksesi tehnyt

Kun olet vaihtamassa vanhan kodin uuteen, pankkisi haluaa tietää nykyisen kotisi arvon, teen sinulle maksuttoman hinta-arvion. On muutenkin hyvä selvittää jo hyvissä ajoin, millaisen lainalupauksen saat pankista. Yksi tärkeimmistä asioista omakotitalon myynnissä on kuntotarkastus. Mietitään yhdessä, tehdäänkö se ennen myyntiä vai siinä vaiheessa, kun ostaja on varmistunut. Käy tutustumassa myös hometalkoot-sivustoon.

Kuten huomaat, uskallan puhua reilusti asioista, joista useimmat eivät puhu. Näitä on kuitenkin syytä miettiä mieluummin ennen kotisi myyntiä, kuin sen jälkeen. Kotoisa LKV:lle reilu, sinnikäs ja turvallinen tarkoittaa sitä, ettei asiakkaani tarvitse kauppojen jälkeen olla huolissaan.

Pyydä ilmainen konsultointikäynti

Yhteystiedot
Myyntihinta = myyjän hintapyyntö ilman taloyhtiön lainaosuutta
Velaton hinta = rahassa maksettava kauppahinta + taloyhtiön lainaosuus
Velaton kauppahinta = kokonaiskauppahinta + rahassa maksettava kauppahinta + taloyhtiön lainaosuus
Kauppahinta = rahassa maksettava kauppahinta ilman taloyhtiön lainaosuutta