Hinta-arvio 0 €

Kodin myyminen on elämäsi suurimpia kauppoja, mutta rahan lisäksi kotiin liittyy muutakin: muistot iloineen ja suruineen. Kun olet tehnyt myyntipäätöksen, annamme sinulle maksuttoman hinta-arvioinnin kodistasi. Emme ehkä anna korkeinta hinta-arviota, eikä meillä ole pienin välityspalkkio, mutta oikean hinnan määrittäminen heti alussa on tärkeä seikka, sillä se vaikuttaa myyntiaikaan.

Meille voi soittaa viikonloppuisin sekä iltaisin, ja vastaamme sähköpostiin aina saman päivän aikana. Testaa vaikka ja ylläty positiivisesti!

Kun olet päätöksesi tehnyt

Kun olet vaihtamassa vanhan kodin uuteen, pankkisi haluaa tietää nykyisen kotisi arvon. Me teemme sinulle maksuttoman hinta-arvion. On muutenkin hyvä selvittää jo hyvissä ajoin, millaisen lainalupauksen saat pankista. Yksi tärkeimmistä asioista omakotitalon myynnissä on kuntotarkastus. Mietitään yhdessä, tehdäänkö se ennen myyntiä vai siinä vaiheessa, kun ostaja on varmistunut. Käy tutustumassa myös hometalkoot-sivustoon.

Kuten huomaat, me uskallamme puhua reilusti asioista, joista useimmat eivät puhu. Näitä on kuitenkin syytä miettiä mieluummin ennen kotisi myyntiä, kuin sen jälkeen. Meille reilu, sinnikäs ja turvallinen tarkoittaa sitä, ettei asiakkaamme tarvitse kauppojen jälkeen olla huolissaan.

Hinta-arvio 0 €. 

Myyntihinta = myyjän hintapyyntö ilman taloyhtiön lainaosuutta

Velaton hinta = rahassa maksettava kauppahinta + taloyhtiön lainaosuus

Kauppahinta = rahassa maksettava kauppahinta ilman taloyhtiön lainaosuutta

Velaton kauppahinta kokonaiskauppahinta +  rahassa maksettava kauppahinta + taloyhtiön lainaosuus

Tästä pääset lainalaskuriin ja voit suunnitella tulevan kotisi asioita eteenpäin.

Pyydä ilmainen konsultointikäynti

Yhteystiedot