Tervetuloa Kotoisaan!

Mikä ihmeen Kotoisa LKV?

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV on perustettu syyskuussa 2016. Meillä kaikki välittäjät ovat yrittäjiä, joten motivaatio tehdä työt hyvin on erittäin korkea. Vaikka jokainen hoitaakin aina omat myyntitoimeksiantonsa itse, meidän pienessä porukassa aina kaksi ihmistä tietää jokaisen myytävän kodin asiat. Asiakkaalle ei siis koskaan tule tilannetta, että kukaan ei hoida hänen kotinsa asioita, sillä välillä myös välittäjät ovat lomalla tai vapaalla.

Kotoisan arvot

Yrityksen nimi kertoo Kotoisan arvoista ja tavasta toimia. Meille kelpaavat kaikki kodit myyntiin. Toiminta-alueena on Varsinais-Suomi sekä Jyvässeudun alue. Toimintatapamme on kiteytetty kolmeen arvoon: reilu, sinnikäs ja turvallinen. Se mitä luvataan, se myös pidetään. Kaikki kodit ovat jollain lailla kotoisia, jokainen omalla erityisellä tavallaan.

Suurin osa ostajista on hankkimassa kotia asumista varten, joko itselleen tai perheelleen. Jokainen koti tarvitsee vain yhden ostajan.  Arviointikäynnillä tuomme kotoisasti korvapuustit, ja talvella asuntoesittelyissä tepastellaan villasukissa. Kaupat ovat kuitenkin juhlan paikka, joten silloin tuomme asiaankuuluvat lahjat niin myyjälle kuin ostajallekin.

Miksi Kotoisa?

Pienen toimiston on helppo joustaa monissa asioissa, joissa isot eivät pysty. Pieni toimisto, iso palvelu! Käy tutustumassa palvelupaketteihimmeEmme ole markkinoiden halvin toimisto, mutta uskomme, että asiakkaamme arvostavat ulkoisten palveluiden lisäksi myös turvallisia kauppoja. On kaikkien etu ja erittäin tärkeää, että paperityöt ja sopimukset tehdään lain ja Hyvän Välitystavan mukaisesti. Kotoisa LKV on SKVL:n jäsen, ja se velvoittaa meitä hoitamaan asiat hyvin.

Asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä ja olemme niistä todella kiitollisia. Yleisesti meitä kiitellään ripeydestä ja siitä, että meidät saa aina kiinni, myös iltaisin. Kotoisa LKV:ssä kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja positiivisuus, iloisuus ja oikea asenne näkyvät myös työssä.

Kaiken voi kiteyttää yhteen sloganiin: Pieni toimisto – Iso palvelu!

Kotoisin terveisin,

Tupu, Piia,Chargit, Reima ja Ville

Toivottavasti tavataan teillä!

 

Sinulla on oikeus vaatia meiltä:

 • henkilökohtaista palvelua
 • välittäjäsi on tavattavissa ja tietoinen siitä, mitä toimeksiannon aikana tapahtuu
 • sinun sekä mahdollisten asuntosi ostajien täytyy saada välittäjäsi kiinni
 • välittäjäsi pitää olla ajoissa joka paikassa
 • yksityis- tai yleisesittelyt, sopimuksen mukaan
 • vastauksia sinun sekä mahdollisten ostajien kysymyksiin, tyhmiä kysymyksiä ei ole
 • kaikista sovituista asioista pidetään kiinni ja ne myös kirjataan ylös
 • välittäjäsi noudattaa työssään hyvää välitystapaa ja lakia
 • välittäjä käyttää vain ammattilaisia yhteistyökumppaneina
 • aktiivisuutta, hyviä neuvottelutaitoja
 • myynti- ja markkinointihenkisyyttä

Tupu
Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy