Tervetuloa Kotoisaan!

Mikä ihmeen Kotoisa LKV?

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV on perustettu syyskuussa 2016 ja Turun toimisto sijaitsee Logomolla, loft henkisessä toimistorakennuksessa ja Jyväskylän toimisto sijaitsee Nikolainkulmassa keskellä kaupunkia vanhassa puutalossa. Meillä kaikki välittäjät ovat yrittäjiä, joten motivaatio tehdä työt hyvin, on erittäin korkea. Vaikka jokainen hoitaakin aina omat myyntitoimeksiantonsa itse, niin meidän pienessä porukassa, aina kaksi ihmistä tietää jokaisen myytävän kodin asiat. Asiakkaalle ei siis koskaan tule tilannetta, että kukaan ei hoida hänen kotinsa asioita, sillä välillä myös välittäjät ovat lomalla tai vapaalla.

Kotoisan arvot

Yritykseni nimi kertoo oikeastaan Kotoisan arvoista ja tavasta toimia. Meille kelpaavat kaikki kodit myyntiin, ja toiminta-alueena on Varsinais-Suomi sekä Jyvässeudun alue. Toimintatapamme on kiteytetty kolmeen arvoon: reilu,sinnikäs ja turvallinen. Se mitä luvataan, niin se myös pidetään. Kaikki kodit ovat jollain tavallaan kotoisia, jokainen omalla erityisellä tavallaan.

Suurin osa ostajista on hankkimassa kotia asumista varten, joko itselleen tai perheelleen, ja jokainen koti tarvitsee vain yhden ostajan.  Arvioitikäynnillä tuomme kotoisasti korvapuustit, ja talvella  asuntoesittelyissä tepastellaan villasukissa. Kaupat ovat kuitenkin juhlan paikka, joten silloin tuodaan asiaan kuuluvat lahjat, niin myyjälle kuin ostajallekin.

Miksi Kotoisa?

Pienen toimiston on helppo joustaa monissa asioissa, joissa isot eivät pysty. Pieni toimisto, iso palvelu! Käy tutustumassa palvelupaketteihimmeEmme ole markkinoiden  halvin toimisto, mutta uskomme, että asiakkaamme arvostavat ulkoisten palveluiden lisäksi myös, turvallisia kauppoja. On kaikkien etu ja  erittäin tärkeää, että paperityöt ja sopimukset tehdään lain ja Hyvän Välitystavan mukaisesti. Kotoisa LKV on SKVL:n jäsen, ja se velvoittaa meitä hoitamaan asiat hyvin.

Asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä ja olemme niistä todella kiitollisia. Yleisesti meitä kiitellään ripeydestä ja siitä että meidät saa aina kiinni, myös iltaisin. Kotoisa LKV:ssä kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja niinpä positiivisuus, iloisuus ja oikea asenne näkyy myös työssä.

Kaiken voi kiteyttää yhteen sloganiin: Pieni toimisto – Iso palvelu!

Kotoisin terveisin Tupu, Piia, Reima ja Ville toivottavasti tavataan teillä!

 

Sinulla on oikeus vaatia meiltä:

 • henkilökohtaista palvelua
 • välittäjäsi on tavattavissa ja tietoinen mitä toimeksiannon aikana tapahtuu
 • sinun sekä mahdollisten asuntosi ostajien täytyy saada välittäjäsi kiinni
 • välittäjäsi pitää olla ajoissa joka paikassa
 • yksityis- tai yleisesittelyt, kuinka on sovittu
 • vastauksia sinun sekä mahdollisten ostajien kysymyksiin, eikä tyhmiä kysymyksiä ole
 • että kaikista sovituista asioista pidetään kiinni ja ne myös kirjataan ylös
 • että välittäjäsi noudattaa työssään hyvää välitystapaa ja tietenkin lakia
 • hän käyttää vain ammattilaisia yhteistyökumppaneina
 • aktiivisuutta, hyviä neuvottelu taitoja
 • myynti- ja markkinointi henkisyyttä

Tupu
Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy