Tervetuloa Kotoisaan!

Kotoisa LKV

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV on perustettu syyskuussa 2016. Kiinteistönvälitys ala, niin kuin moni muukin ala, on erittäin kilpailtu. Useasti myyjät kilpailuttaa useamman toimiston ennen kuin tekevät päätöksen kotinsa myynnistä. Joskus ihimiset miettivät, että vain isot toimistot voivat toimia hyvin, tosin tämä ei perustu kuitenkaan faktoihin, vaan on enemmänkin olettamus.

Kotoisa LKV on pieni yksityinen toimisto jossa toimin yrittäjänä, joten minulla ei ole varaa tehdä asioita huonosti.

Kotoisan arvot

Nimikin kertoo arvoista ja tavasta toimia. Toiminta-alueena on Turku, Kaarina, Raisio, Uusikaupunki sekä Vakka-Suomi. Toimintatapani on kiteytetty kolmeen arvoon: reilu, sinnikäs ja turvallinen. Sen minkä lupaan, sen myös pidän. Kaikki kodit ovat jollain lailla kotoisia, jokainen omalla erityisellä tavallaan.

Suurin osa ostajista on hankkimassa kotia asumista varten, joko itselleen tai perheelleen. Jokainen koti tarvitsee vain yhden ostajan.  Arviointikäynnillä tuon kotoisasti korvapuustit, ja talvella asuntoesittelyissä tepastelen villasukissa. Kaupat ovat kuitenkin juhlan paikka, joten silloin tuomme asiaankuuluvat lahjat niin myyjälle kuin ostajallekin.

Miksi Kotoisa?

Pienen toimiston on helppo joustaa monissa asioissa, joissa isot eivät pysty. Pieni toimisto, iso palvelu! Käy tutustumassa palvelupaketteihimmeEmme ole markkinoiden halvin toimisto, mutta uskon, että asiakkaamme arvostavat ulkoisten palveluiden lisäksi myös turvallisia kauppoja. On kaikkien etu ja erittäin tärkeää, että paperityöt ja sopimukset tehdään lain ja Hyvän Välitystavan mukaisesti. Kotoisa LKV on SKVL:n jäsen, ja se velvoittaa minua hoitamaan asiat hyvin.

Asiakaspalautteet ovat tärkeitä ja olen niistä todella kiitollinen. Yleisesti minua kiitellään ripeydestä ja siitä, että minut saa aina kiinni, myös iltaisin. Kotoisa LKV:ssä positiivisuus, iloisuus ja oikea asenne näkyy myös työssä.

Kaiken voi kiteyttää yhteen sloganiin: Pieni toimisto – Iso palvelu!

Kotoisin terveisin,

Tupu

Toivottavasti tavataan teillä!

 

Sinulla on oikeus vaatia meiltä:

 • henkilökohtaista palvelua
 • välittäjäsi on tavattavissa ja tietoinen siitä, mitä toimeksiannon aikana tapahtuu
 • sinun sekä mahdollisten asuntosi ostajien täytyy saada välittäjäsi kiinni
 • välittäjäsi pitää olla ajoissa joka paikassa
 • yksityis- tai yleisesittelyt, sopimuksen mukaan
 • vastauksia sinun sekä mahdollisten ostajien kysymyksiin, tyhmiä kysymyksiä ei ole
 • kaikista sovituista asioista pidetään kiinni ja ne myös kirjataan ylös
 • välittäjäsi noudattaa työssään hyvää välitystapaa ja lakia
 • välittäjä käyttää vain ammattilaisia yhteistyökumppaneina
 • aktiivisuutta, hyviä neuvottelutaitoja
 • myynti- ja markkinointihenkisyyttä

Tupu
Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy