Tervetuloa Kotoisaan!

Kotoisa LKV

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV on perustettu syyskuussa 2016. Kiinteistönvälitys ala, niin kuin moni muukin on erittäin kilpailtu. Useasti myyjät kilpailuttaa useamman toimiston ennen kuin tekevät päätöksen kotinsa myynnistä. Joskus ihimiset miettivät, että vain isot toimistot voivat toimia hyvin, tosin tämä ei perustu kuitenkaan faktoihin, vaan on enemmänkin olettamus.

Kerron kuitenkin asiakkaille aina, että koska olemme pieni yksityinen toimisto jossa toimin yrittäjänä, niin meillä ei ole varaa tehdä asioita huonosti. Lisäksi pienessä toimistossa kaikki tietävät kaiken, eli yhdessä tekeminen on oikeasti totta, toisin kuin suurimmassa osassa välitysliikkeitä.

Kotoisan avot

Nimikin kertoo meidän arvoista ja tavasta toimia. Me myymme kaikenlaisia koteja ja toiminta-alueena on Varsinais-Suomi sekä Jyvässeudun alue. Toimintatapamme on kiteytetty kolmeen arvoon: reilu, sinnikäs ja turvallinen. Se mitä luvataan, se myös pidetään. Kaikki kodit ovat jollain lailla kotoisia, jokainen omalla erityisellä tavallaan.

Suurin osa ostajista on hankkimassa kotia asumista varten, joko itselleen tai perheelleen. Jokainen koti tarvitsee vain yhden ostajan.  Arviointikäynnillä tuomme kotoisasti korvapuustit, ja talvella asuntoesittelyissä tepastellaan villasukissa. Kaupat ovat kuitenkin juhlan paikka, joten silloin tuomme asiaankuuluvat lahjat niin myyjälle kuin ostajallekin.

Miksi Kotoisa?

Pienen toimiston on helppo joustaa monissa asioissa, joissa isot eivät pysty. Pieni toimisto, iso palvelu! Käy tutustumassa palvelupaketteihimmeEmme ole markkinoiden halvin toimisto, mutta uskomme, että asiakkaamme arvostavat ulkoisten palveluiden lisäksi myös turvallisia kauppoja. On kaikkien etu ja erittäin tärkeää, että paperityöt ja sopimukset tehdään lain ja Hyvän Välitystavan mukaisesti. Kotoisa LKV on SKVL:n jäsen, ja se velvoittaa meitä hoitamaan asiat hyvin.

Asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä ja olemme niistä todella kiitollisia. Yleisesti meitä kiitellään ripeydestä ja siitä, että meidät saa aina kiinni, myös iltaisin. Kotoisa LKV:ssä kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja positiivisuus, iloisuus ja oikea asenne näkyvät myös työssä.

Kaiken voi kiteyttää yhteen sloganiin: Pieni toimisto – Iso palvelu!

Kotoisin terveisin,

Tupu

Toivottavasti tavataan teillä!

 

Sinulla on oikeus vaatia meiltä:

 • henkilökohtaista palvelua
 • välittäjäsi on tavattavissa ja tietoinen siitä, mitä toimeksiannon aikana tapahtuu
 • sinun sekä mahdollisten asuntosi ostajien täytyy saada välittäjäsi kiinni
 • välittäjäsi pitää olla ajoissa joka paikassa
 • yksityis- tai yleisesittelyt, sopimuksen mukaan
 • vastauksia sinun sekä mahdollisten ostajien kysymyksiin, tyhmiä kysymyksiä ei ole
 • kaikista sovituista asioista pidetään kiinni ja ne myös kirjataan ylös
 • välittäjäsi noudattaa työssään hyvää välitystapaa ja lakia
 • välittäjä käyttää vain ammattilaisia yhteistyökumppaneina
 • aktiivisuutta, hyviä neuvottelutaitoja
 • myynti- ja markkinointihenkisyyttä

Tupu
Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy