fbpx Skip to main content

Tervetuloa Kotoisaan!

Kotoisa LKV

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV on perustettu syyskuussa 2016. Asiakkaat kilpailuttavat joskus useamman toimiston, ennen kuin tekevät päätöksen kotinsa myynnistä ja se on hyvä asia. Onko toimisto iso vai pieni, ei välttämättä ole järkevä valinnan peruste, vaan se millainen kiinteistönvälittäjä kotiasi myy.

Kotoisa LKV on pieni yksityinen toimisto jossa toimin yrittäjänä, joten minulla ei ole varaa tehdä asioita huonosti. Pienessä toimistossa tehdään aivan samat markkinointi toimenpiteen kuin isommissakin, joten pieni toimisto ei ole välttämättä myöskään halvin.

Asiakkailta saamani palautteet löydät täältä.

Kotoisan arvot

Nimikin kertoo arvoista ja tavastani toimia. Toiminta-alueena on Turku, Kaarina, Raisio, Uusikaupunki sekä Vakka-Suomi. Toimintatapani on kiteytetty kolmeen arvoon:

 reilu, sinnikäs ja turvallinen

Sen minkä lupaan, sen myös pidän. Kaikki kodit ovat jollain lailla kotoisia, jokainen omalla erityisellä tavallaan.

Suurin osa ostajista on hankkimassa kotia asumista varten, joko itselleen tai perheelleen ja jokainen koti tarvitsee vain yhden ostajan. Arviointikäynnillä tuon kotoisasti korvapuustit ja talvella asuntoesittelyissä tepastelen villasukissa. Kaupat ovat kuitenkin juhlan paikka, joten silloin tuon asiaankuuluvat lahjat niin myyjälle kuin ostajallekin. Kaupat voidaan hoitaa tarvittaessa myös sähköisenä.

Miksi Kotoisa?

Pienen toimiston on helppo joustaa monissa asioissa, joissa isot eivät pysty. Käy tutustumassa palvelupaketteihimme. Kotoisa LKV eiole markkinoiden halvin toimisto, mutta uskon, että asiakkaani arvostavat ulkoisten palveluiden lisäksi, myös turvallisia kauppoja. On kaikkien etu ja erittäin tärkeää, että paperityöt ja sopimukset tehdään lain ja Hyvän välitystavan mukaisesti. Kotoisa LKV on SKVL:n jäsen, ja se velvoittaa minua hoitamaan asiat hyvin.

Pieni toimisto, iso palvelu! 

Asiakaspalautteet ovat tärkeitä ja olen niistä todella kiitollinen. Yleisesti minua kiitellään ripeydestä ja siitä, että minut saa aina kiinni, myös iltaisin. Kotoisa LKV:ssä positiivisuus, iloisuus ja oikea asenne näkyy myös työssä.

 

Kotoisin terveisin,

Tupu

Toivottavasti tavataan teillä!

 

Sinulla on oikeus vaatia minulta:

 • henkilökohtaista palvelua
 • olen tavattavissa ja koko ajan tietoinen siitä, mitä toimeksiannon aikana tapahtuu
 • sinun sekä mahdollisten asuntosi ostajien täytyy saada välittäjäsi kiinni
 • olen ajoissa joka paikassa
 • yksityis- tai yleisesittelyt, sopimuksen mukaan
 • vastauksia sinun sekä mahdollisten ostajien kysymyksiin, tyhmiä kysymyksiä ei ole
 • kaikista sovituista asioista pidetään kiinni ja ne myös kirjataan ylös
 • Kotoisa LKV:ssä noudatetaan hyvää välitystapaa ja lakia
 • kaikki yhteistyökumppanit ovat ammattilaisia
 • aktiivisuutta, hyviä neuvottelutaitoja
 • myynti- ja markkinointihenkisyyttä – Vuoden 2019 Markkinoija!

Tupu
Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy