fbpx Skip to main content

Niin. Miksi valita pieni kiinteistönvälitystoimisto isomman, kenties ennestään tunnetun sijasta? Onko yrityksen koolla edes merkitystä? Kotoisa LKV edustaa pientä kiinteistönvälitystoimistoa, sillä meillä on töissä neljä välittäjää: Tupu, Ville, Chargit ja Reima.

Samat palvelut kuin isossa yrityksessäkin

Kotoisa tarjoaa ihan yhtä laajat palvelut kuin isommatkin yritykset. Näihin palveluihin kuuluvat ammattilaisen tekemät asunnon stailaus, myyntisiivous, valo- ja videokuvaus sekä remontit. Jos siis mietit, ovatko pienen kiinteistönvälitystoimiston palvelut yhtä laajat ja laadukkaat kuin ison toimiston, ei sinun tarvitse olla huolissasi.

Vastuu omasta työstä

Pienessä yrityksessä jokainen työntekijä joutuu ja saa olla vastuussa omasta työstään. Jotta yritys menestyy, tulee työntekijän menestyä. Ja toisinpäin: jos työntekijä ei menesty tai ota vastuuta työstään, näkyy se yrityksen menestymisessä. Isommissa kiinteistönvälitystoimistoissa yksi myymättä jäänyt asunto ei hetkauta suuntaan tai toiseen, mutta pieneen yritykseen se saattaa vaikuttaa merkittävästi. Niinpä Kotoisalla jokainen välittäjä kantaa vastuun omasta työstään ja hoitaa sen kunnolla; asiakkaan, yrityksen ja itsensä hyväksi.

Henkilökohtainen palvelu

Kotoisalla jokaista asiakasta, olipa kyseessä sitten ostaja tai myyjä, palvellaan henkilökohtaisesti ja suurella sydämellä. Välittäjä tuntee asiakkaansa ja toimii hänen parhaakseen. Kotoisalle myös kelpaavat kaikenlaiset kodit myyntiin ja jokaista asiakasta kohdellaan samalla tavalla: välittäen.

Kuten Kotoisan motto kuuluu: pieni toimisto – iso palvelu

Kesäterveisin,

Vilja